Kritina Creaton
Dom in vrt

Kritina Creaton izdeluje strešnike različnih vrst

Kritina Creaton je vodilna v izdelavi strešnih kritin in nam nudi širok izbor različnih tipov strešnih kritin. Ko se odločamo za prenovo svoje stare strehe ali pa gradimo nov dom, izbiramo tudi kakšno strešno kritino bomo imeli. Pri blagovni znamki Creaton lahko izbiramo med gladkimi strešniki, reformnimi strešniki, zareznimi strešniki ter med ponvastimi strešniki. Vsak izmed naštetih tipov je izredno lep in kakovosten, zato lahko izberemo vsakega izmed njih.

Kritina Creaton izdeluje glinene strešnike, ki so že od nekdaj najbolj priznani in trpežni. Glina je naraven material, ki je prijetna na otip. Ker se vedno več ljudi vrača k naravi, se vedno več kupcev odloči prav za glinene strešnike. Njihovi gladki strešniki so izredno moderni in jih najraje uporabijo tisti, ki si želijo imeti moderen ter izstopajoč stil. Pri barvah lahko izbirajo med naravno ali bakreno rdečo, med navadno ali skrilnato sivo ter med črno.

Kritina Creaton je vsaki izmed naštetih barv posvetila veliko časa in pozornosti, tako da so prišli do vrhunskih barv, ki se podajo v vsako okolje. Seveda ima vsaka linija strešnikov tudi svoje dodatke, ki nam omogočajo popolno izdelavo strehe.

PVC okno za prenovo garsonjere

PVC okno bomo zagotovo lahko vgradili tudi v svojo novo garsonjero, ki smo si jo kupili za svoje prvo stanovanje. Ko še nimamo parterja ter družine, si navadno želimo živeti v majhnemu prostoru, ki nam ne bo predstavljal prevelikih stroškov. Ravno zato so garsonjere tako priljubljene, saj so ravno prav velike za samske stanovalce. Kljub temu pa lahko gostijo še kakšnega člana.

PVC okno, ki ga bomo vgradili v garsonjero mora biti belo, saj nam bo bela barva optično povečala prostor ter ga primerno dodatno osvetlila. Ker so garsonjere majhne imajo navadno kvečjemu eno ali dve okni. Ravno zato je izjemnega pomena kakšna okna bomo vgradili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *