Popravilo kmetijske mehanizacije
Kmetija

Popravilo kmetijske mehanizacije

Na kmetiji poteka delo v hudem ritmu in pod velikimi obremenitvami, pogosto tudi na neurejenem terenu. Takšne razmere niso posebej prijazne do mehanizacije, ki je sicer narejena tako, da se dobro znajde tudi pod večjimi obremenitvami, a teh vseeno ne more prenašati iz dneva v dan povsem brez posledic. Tako bodo gotovo prišli prav traktorski rezervni deli in nadomestni kosi za kmetijsko mehanizacijo, pri popravilih pa je priporočljivo koristiti tudi storitve profesionalnih serviserjev.

Zanesljiva in vzdržljiva mehanizacija

Prva naloga vsakega kmetovalca pa je ta, da izbere zanesljivo in vzdržljivo mehanizacijo. Že s tem namreč zagotovimo kar najboljšo izkušnjo pri uporabi v zahtevnih razmerah. Najboljši primer takšne opreme je bržkone BCS kosilnica, ki jo lahko brez skrbi uporabimo na praktično vsaki površini, brez težav pokosi tudi visoko travo z grmičevjem in raznimi drugimi vsiljivci. BCS kosilnica je vzdržljiva in robustna, prednost pa ima gotovo tudi v tem, da je sestavljena iz manjšega števila kritičnih elementov in sestavnih delov, tako da ni veliko možnosti za okvare in poškodbe. Če se vseeno kaj pripeti, pa BCS kosilnica omogoča enostavno popravilo, pogosto kar na terenu.

Podobno velja za preostalo mehanizacijo in traktorje. Traktorski rezervni deli in drugi kosi morda sploh ne bodo potrebni, če se že v izhodišču odločimo za kakovostno opremo, ki bo kos zahtevnemu delovnemu ritmu.

Servis traktorjev in kmetijske mehanizacije

Vsekakor pa bo skozi celo življenjsko dobo vsak traktor potreboval nekaj vzdrževanja, za nepogrešljive se bodo izkazali tudi traktorski rezervni deli, prav tako se splača nekaj pozornosti pri dolgoletni uporabi nameniti tudi raznovrstni mehanizaciji. Za najboljši učinek je smiselno vzdrževalne posege zaupati usposobljenim in izkušenim serviserjem, ki nudijo celo vrsto profesionalnih storitev, poleg tega so pri njih dobavljivi tudi tisti traktorski rezervni deli, ki jih sicer ne bi mogli enostavno dobiti. Seveda to velja le, če izberemo dobrega serviserja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *