Paletni voziček
Splošno

Viličarji za enostavno delo s tovorom

Delo s tovorom je pogosto zelo zahtevno, za težka bremena pa potrebujemo zmogljive viličarje in druge naprave. Včasih pa se ne soočamo s takšnimi opravili, temveč želimo preprosto prestaviti kakšna manjša bremena, recimo zaloge na paletah. V takšnih primerih se lahko poslužimo elegantnih naprav, ki so namenjene prav takšnemu delu. Prav tako imamo na voljo različne ugodne ponudbe, s katerimi lahko naslovimo raznovrstne potrebe pri delu s tovorom.

Posebej dobre so ponudbe za tiste, ki potrebujejo osnovne viličarje za kakšne posebne projekte. Na voljo je namreč najem viličarja, kar je idealna rešitev. Pomislimo na kakšne gradbene projekte, pri katerih potrebujemo takšno napravo, ali pa za kakšno sezonsko delo, tudi prodajo in upravljanje zaloge v skladiščih. V vsakem primeru lahko najem viličarja ponudi zelo dobro rešitev, predvsem poskrbi za nižje stroške ter manj skrbi in dela s to opremo. Seveda pa je veliko odvisno od dejanskih potreb, saj je na voljo cela paleta različnih viličarjev, ki se dobro prilagajajo različnim delovnim nalogam.

Paletni voziček

Za enostavno delo z manjšimi bremeni je idealna izbira paletni voziček. To je zelo enostavna oprema, ki je le malo sorodna s pravimi viličarji, lahko pa prav tako zanesljivo opravlja svoje delo v manjšem skladišču. Gre za napravo, ki jo upravljamo kar ročno, je tudi kompaktna in mobilna, da z njo lahko dosežemo vsak kotiček. Če se odločimo za najem viličarja in imamo na voljo to napravo, bodo stroški minimalni, pa tudi pri nakupu je paletni voziček ena izmed cenovno najbolj dostopnih možnosti.

Z izbiro takšne naprave se dobro opremimo z uporabno opremo za delo s tovorom na paletah. Paletni voziček lahko nadgradimo s pravim paletnim viličarjem, če potrebujemo dodatno zmogljivost, a za enostavno delo je tudi ročni voziček lahko povsem dovolj. Poleg tega imamo tudi med vozički veliko izbire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *