Učinkovite in tihe škarje za živo mejo 
Splošno

Kosilnice na nitko za košnjo po zahtevnih in manj dostopnih predelih 

Kakovostna kosilnica vam omogoča hitro in učinkovito košnjo. Vrsta kosilnice, ki jo uporabljate, pa je zlasti odvisna od velikosti travnate površine in ne nazadnje tudi od same zahtevnosti. Nekateri med vami imate manjše površine s travo, zato je električna kosilnica povsem primerna. Sicer pa na trgu lahko izbirate še med drugimi vrstami, na primer bencinsko, akumulatorsko, vse bolj priljubljene so tudi robotske kosilnice. 

Kosilnice na nitko pa so še ena od vrst kosilnic. Uporabljajo se zlasti za zahtevnejše površine, ki so težje dostopne. Nekateri med vami pri svojem delu uporabljate več vrst kosilnice. Kosilnico na nitko na primer v roke vzamete, ko morate urediti travnate površine okoli večjih kamnov, dreves in še nekaterih drugih naravnih ovir. 

Ugodne in kakovostne kosilnice na nitko dandanes lahko kupite oziroma naročite kar po spletu. Na njem je prav tako zelo veliko izbire. 

Učinkovite in tihe škarje za živo mejo 

Živa meja in na sploh vse vrste grmovja potrebujejo dobro nego, da čim dlje ostanejo lepi in zdravi. Za nego nujno potrebujete tudi dovolj kakovostne škarje za živo mejo, ki jih na trgu lahko nadete v številnih različicah. 

V naseljenih območjih je veliko bolj zaželeno uporabljati tihe baterijske škarje za živo mejo. Sicer pa na trgu lahko izbirate tudi med posebnimi obrezovalniki živih meja, ki vam omogočajo izjemno prilagodljivo rokovanje pod vsakim kotom. 

Ker so nekateri deli grmovja oziroma žive meje res zelo težko dostopni, je najbolje, da uporabljate obrezovalnik žive meje z nastavljivim rezilom ter bistveno večjim dosegom. Škarje za živo mejo torej lahko kupite v številnih možnih različicah. Izbirate jih lahko tudi v spletni prodajalni priznanega ponudnika, ki vam omogoča tudi nakup drugih koristnih naprav ter strojev za vaš vrt. 

Če želite, da vam bodo škarje oziroma obrezovalniki za žive meje in grmovja dolgo časa odlično služili, pred nakupom preverite, ali je na njih napisano ime dobrega proizvajalca. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *