Skok s padalom v tandemu
Splošno

Skok s padalom v tandemu je odlično darilo za adrenalinske navdušence

Skok s padalom v tandemu je zagotovo najbolj noro doživetje za vse adrenalinske navdušence. Izvajajo se na različnih letališčih po vsej Sloveniji glede na njihovo razpoložljivost. Kar je skupno vsem skupaj je to, da so popolnoma varni in odlično presenečenje za rojstni dan.

Skok s padalom v tandemu pomeni, da ste pri skoku navezani v tandemu z izkušenim inštruktorjem. Priprave na skok se začnejo že pred samim letom, kjer vas inštruktor seznani z opremo ter potekom tandemskega skoka. Letalo vas popelje na ustrezno višino, ko v tandemu skočite iz letala. Sledi nekaj sekund prostega pada, nakar odprete padalo. Od tu naprej sledi preprosto uživanje ob pogledu na naravo, ki se razprostira pod vami.

Če imate koga od svojih bližnjih ali prijatelja, ki mu primanjkuje adrenalina, je sedaj pravi čas za nakup darilnega bona pri različnih ponudnikih skoka s padalom v tandemu.

Rafting na Soči je prijetno doživetje v neokrnjeni naravi

Rafting na Soči predstavlja najbolj popularno vodno aktivnost v tej regiji. Nad njo so navdušeni domači obiskovalci kot tudi tuji gostje. Dodaten plus ji daje čudovita reka Soča z njeno lepo in neokrnjeno naravo. Soča velja za eno od najbolj adrenalinskih rek za rafting, na drugi strani pa je lahko tudi nevarna, če ne sledimo licenciranim vodnikom.

Rafting na Soči ni zgolj spust z gumastimi in napihljivimi rafti, ampak je veliko več. Številne agencije ponujajo celovito ponudbo, ki vključuje rafting izlete po reki Soči. Izleti so prilagojeni družinam, šolskim skupinam ali kolektivom. Za vsakega so pripravljeni prilagojeni programi glede na njihove želje in interese. Informacije o izvajalcih raftinga na Soči dobite na spletu, kjer se lahko pozanimate tudi o ceni ponudbe in vnaprej rezervirate željeni termin. Takrat se tudi dogovorite o podrobnostih in vaših željah. Ne odlašajte, doživite Sočo v njeni polni lepoti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *