Zenbook
Električna oprema

ZenBook je novi uporabnikov najboljši prijatelj

Vsakdo si želi imeti svoj popolni prenosni računalnik, ki mu bo omogočal hitro opravljeno delo in bo zadovoljv vse zahteve in ukaze. Prenosniki imajo različne sposobnosti. Vsak uporabnik si izbere sebi najbolj primernega in ustreznega.

ZenBook je prenosnik, ki uresniči vsake uporabnikove sanje. To je prenosnik z dvojnim zaslonom in izjemno grafično kartico. Z njim vsak uporabnik lahko razvije svojo ustvarjalnost. Vsak detalj in vsaka dodatek na Zenbook prenosniku, je dodolana do čiste popolnosti. Barve so žive in slika je realistična, ohišje je elegantno a hkrati izjemno vzdržljivo.

ZenBook pa je tudi odličen računalnik za gaming in omogoča vsestransko multimedijsko uporabo. Gledanje filmov, videoposnetkov ali slik bo tako postal pravi užitek. Zvočniki nam prenesejo prvovrsten zvok, grafična kartica nam omogoča igranje in uživanje ob različnih računalniških igricah. Vsakdo ki si želi elegance in zmogljivosti v enem, se bo zagovoto odločil za novi ZenBook.

Asus VivoBook je lahek in odličen prenosnik

Prenosniki imajo različne prednosti pred stacionarnimi računalniki. Vendar so tudi prenosniki različnih oblik, velikosti in imajo različno težo. V kolikor prenosnik veliko prenašamo nam veliko pomeni to, da ni pretežak in da ga z lahkoto prenašamo kamorkoli ga potrebujemo. Lahek in ne prevelik prenosnik lahko spravimo v vsako torbo in ga imamo tako vedno na razpolago.

Asus VivoBook je prenosnik, ki si ga lahko privošči vsakdo, saj je njegova cena res dostopna. Odlikuje ga izjemna lahkost in tankost. Ima izjemno zmogljiv procesor in dober delovni pomnilnik. Grafična kartica nam bo omogočala lepo in ostro sliko. Zvočniki vam bodo omogočali izjemen zvok, operacijski sistem Windows pa vam bo omogočal enostavno uporabo.

Asus VivoBook je uporaben tudi zato, ker nanj lahko shranimo veliko podatkov, ima več USB priključkov, kar je zagotovo prednost. S HDMI priključkom lahko prenašamo slike in zvok. Nanj lahko priključimo tudi slušalke in tako z glasbo ne motimo ostalih med delovnim procesom. Na voljo je v najboljših spletnih trgovinah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *