Splošno

Robotske kosilnice za zahtevnejše uporabnike

Vse robotske kosilnice ciljajo na specifičen profil uporabnikov, predvsem na tiste, ki so pri košnji trave nekoliko bolj zahtevni. A vstopni modeli so nadvse primerni tudi za čisto običajne domače uporabnike, zahtevnejši kupci pa bodo morali pobrskati po višjem rangu, kjer je izbira tudi nekoliko bolj omejena. Skoraj samoumevno je, da pri nakupovanju takšne opreme izberemo napredne izdelke priznanih proizvajalcev. Cenjena serija robotskih kosilnic Husqvarna Automower ponuja najboljši odgovor v takšnem primeru.

Če iščemo zmogljivo robotsko kosilnico za košnjo na večji površini, bo prišla v poštev kosilnica Husqvarna Automower 430X. To je zelo napreden model, ki predstavlja vse prednosti robotskih kosilnic. Kosi lahko na površini velikosti do 3200 kvadratnih metrov, tudi na večjih zelenicah pa se izkaže z brezhibnim delovanjem in odličnim končnim rezultatom. Husqvarna Automower 430X je namreč opremljena z naprednimi pametnimi sistemi, ki zagotavljajo zelo dobro uporabniško izkušnjo. Kar sama se lahko navigira na kompleksno oblikovani zelenici, prebije se tudi čez večje naklone, ozke prehode in druge ovire. Posebej pa ta model odlikujejo nekatere inovacije, ki zagotavljajo popolno zadovoljstvo uporabnika – Husqvarna Automower 430X ima recimo napreden sistem za recikliranje pokošene trave, omogoča zelo podrobno prilagajanje nastavitev, možno pa jo je na različne načine upravljati kar na daljavo.

Nekoliko cenejša alternativa je Husqvarna Automower 420, ki prinaša podobne odlike tistim, ki kosijo nekoliko manjše površine. Ustreza zelenicam do velikosti 2200 kvadratnih metrov, še vedno pa ima napredno navigacijo in podrobne nastavitve delovanja. Husqvarna Automower 420 je napredna kosilnica, namenjena zahtevnejšim uporabnikom, predvsem tistim, ki bodo znali do potankosti izkoristiti svobodo, ki jo ta kosilnica dopušča pri načrtovanju delovanja. Pripraviti je možno optimalen režim delovanja in nato kosilnico preprosto pustiti, da kosi kar sama. Husqvarna Automower 420 se samodejno vrne na polnilno postajo in lahko na podlagi prilagodljivega urnika brez potrebe po dodatnem upravljanju svoje delo brezhibno opravlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *