Husqvarna TC 139
Kmetija

Husqvarna TC 139 je vrtni traktor, ki ga lahko kupite po ugodni ceni

Vsi vrtni traktorji se v osnovi uporabljajo, da si olajšamo košnjo trave. Z dodatnimi priključki pa lažje opravimo tudi marsikatero opravilo na vrtu. V zimskem času je naš dober pomočnik v odmetavanju snega. Na slovenskem trgu je široka ponudba vrtnih traktorjev različnih blagovnih znamk in modelov. Vrtni traktor Husqvarna TC 139 je vsakemu uporabniku prijazen traktor in se ga uporablja za manjše in srednje vrtove.

Pred nakupom vrtnega traktorja je priporočljivo, da si temeljito pregledate celotno ponudbo glede na vaše potrebe. Vrtni traktorji Husqvarna so visokokvalitetni traktorji in ponujajo veliko različnih modelov. Ko se boste odločili za nakup vrtnega traktorja Husqvarna TC 139, boste ugotovili, da so si cene med ponudniki zelo različne. Zato je dobro, da temeljito pregledate ponudbo in povprašate o morebitnih popustih in akcijah. Če jih izkoristite, potem lahko dobite vrtni traktor Husqvarna TC 139 po zelo ugodni ceni.

STIHL MS 462 je najlažja motorna žaga v svojem razredu

Tehnološki razvoj profesionalnih motornih žag je šel v smeri zmanjšanja njihove teže in povečanja njihove učinkovitosti. Učinkovita je tista motorna žaga, ki ima veliko moč motorja, ter ustrezno pospeševanje pri samem zagonu verige, da le ta v čim krajšem času doseže maksimalno hitrost. Ena od takšnih motornih žag je tudi motorna žaga STIHL MS 462, ki je na slovenskem trgu razmeroma nov model. Vsem uporabnikom je na voljo od konca meseca aprila 2018.

Motorna žaga STIHL MS 462 je za cel kilogram lažja od svoje predhodnice. Če pomislimo, da je potrebno delavcu žago neprekinjeno držati v rokah več ur in v specifičnih pozicijah, potem je en kilogram zelo veliko. To pomeni manjša obremenitev za mišice in sklepe. Novejši model motorne žage STIHL MS 462 tako tehta 6 kilogramov, kar za enega močnega gozdnega delavca sedaj ne bi smel biti problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *