Husqvarna 550 XP
Električna oprema

Husqvarna 550 XP je sinonim za najbolj izpopolnjeno motorno žago

Če za svoje profesionalno delo v gozdu iščete povsem novo žago, ki vam bo pri vašem delu izjemno koristila, potem vam svetujemo, da posežete po motornih žagah znamke Husqvarna. Med njimi je tudi Husqvarna 550 XP, ki velja za najbolj izpopolnjeno žago, ki je namenjena najbolj zahtevnim opravilom v gozdu ter na podobnih območjih. Njen motor ima veliko manjšo porabo goriva kot pri drugih podobnih žagah. Prav tako je prisotnih veliko manj emisij. Zagotavlja pa nam veliko moč in tudi navor, ki ga omogoča izjemno široko območje delovnih vrtljajev.

Tudi ergonomija ročajev te žage je bistveno izboljšana, kar je za sodobnega uporabnika prav tako zelo pomembno. Zmanjša namreč utrujenost pri delu. Posebna funkcija, ki je poimenovana Auto Tune, pa poskrbi tudi za to, da je nastavitev motorja kar se da optimalna, in sicer pri prav vseh pogojih dela. Smart Start je priljubljen zato, ker uporabniku tovrstne motorne žage zagotavlja lahek pogon. Priljubljena je tudi funkcija Air Injection, ki poskrbi, da je interval med čiščenji zračnega filtra občutno daljši in to brez kakršne koli izgube moči.

Husqvarna 550 XP se najbolje prodaja v eni od najbolj priljubljenih spletnih trgovin s temi napravami, saj so spletne cene občutno nižje od vseh ostalih na trgu.

Husqvarna automower 310 je posebna vrsta robotske kosilnice

Če želite na svojem domu pri roki imeti učinkovito 4-kolesno robotsko kosilnico, potem je Husqvarna automower 310 najboljša možna izbira, po kateri lahko posegate tudi v spletni trgovini, kjer se prodaja po najnižjih možnih cenah. Taka kosilnica je posebej primerna za uporabnike, ki imajo doma večje in tudi bolj zahtevne travnate površine. Še posebej pa jo prodajalci priporočajo za srednje velike površine.

Husqvarna automower 310 robotska kosilnica je cenjena tudi zato, ker lahko premaguje naklone do 40 %. Pametna tehnologija pa ji omogoča, da se samodejno usmerja tudi skozi izjemno ozke prehode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.