Konica Minolta Bizhub C258
Električna oprema

Konica Minolta Bizhub C258 je najboljša večfunkcijska naprava

Konica Minolta Bizhub C258 je naprava ki si jo želijo vsi. Kdor hoče imeti v pisarni ali v svoje podjetju napravo, ki ga ne bo razočarala, bo kupil samo najboljše kar je na trgu. Ta multifunkcijska naprava je lepega in modernega izgleda, ne bo vas razočarala in je izjemno hitra. Povsod kjer se uporablja tiskalnik vedo, da mora biti naprava dobra in da mora delovati brezhibno.

Konica Minolta Bizhub C258 je točno tak zdelek, ki vas ne bo razočaral. Pomislite, da morate pripraviti promocijski material za promoviranje vašega posla. V tiskarnah so te storitve izjemno drage. Vsi vemo, kako je na začetku poslovne poti nujno potrebno varčevati. Zato mladi podjetniki izredno pazijo, kako potrošijo svoj denar.

Konica Minolta Bizhub C258 vam bo nudila, vse kar vam nudijo tiskarne. Vendar bo izdelek cenejši in zagotovo bo narejen tako, kot se si ga zamislili.

Kyocera TaskAlfa 2552ci je vaša profesionalna naprava

Kyocera TaskAlfa 2552ci je izdelek, ki bo rešil vse težave. Nič več ne bo težav pri tiskanju ali nepotrebnih tiskarskih napak. S tako napravo bodo vsi natisnjeni izdelki prvovrstni. V Sloveniji je veliko pisarn, ki še vedno niso opremljene s kvalitetno napravo za tiskanje. Taka naprava pa vam poleg tiskanja nudi še skeniranje, fotokopiranje in še kaj bi se našlo.

Kyocera TaskAlfa 2552ci ima LCD zaslon s pomočjo katerega lahko nastavimo tako tiskanje kot si ga želimo. Lahko natisnemo enostranske kopije, lahko pa tudi dvostranske, ki nam prihranijo veliko papirja. Tiskalnik papirje lahko tudi presortira in na koncu spne.

Kyocera TaskAlfa 2552ci mogoče ni naprava za začetnike, ker je primerna za pisarne, ki zelo veliko tiskajo. Vsekakor pa bo zelo uporabna povsod in vsi jo bodo brez težav uporabljali. Vanjo lahko tudi vnesemo različne uporabnike in tako spremljamo koliko kopij natisne določena oseba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *