pravno svetovanje
Splošno

Pravno svetovanje

Skoraj vsak človek se je že znašel v situaciji, ko bi za neko pravno vprašanje potreboval pravno svetovanje. Pravni problemi namreč zahtevajo dobro poznavanje pravnih predpisov in pravne prakse. Sestavljanje in pregled pogodb, notranji akti podjetij, razna pravna mnenja, tožbe in številne druge zadeve so zahtevne pravne zadeve, ki terjajo dobro pravno znanje. Kvalitetno pravno svetovanje lahko poskrbi za rešitev tudi najzahtevnejših pravnih vprašanj. Zato so se oblikovale številne odvetniške pisarne, kot je odvetniška pisarna Ljubljana, ki nudijo širok nabor pravnih storitev, vključno s pravnim svetovanjem. Stranke z njihovo pomočjo tako vedno najdejo odgovor na še tako zapleteno pravno vprašanje.

Zakaj izbrati odvetniško pisarno Ljubljana?

Odvetniška pisarna Ljubljana ponuja svojim strankam pravno svetovanje na različnih področjih, kot so delovno in socialno pravo (npr. pomoč in svetovanje pri izvedbi redne ali izredne odpovedi delodajalca in delavca, svetovanja delavcem ob sporih in problemih z delodajalci, zastopanje pred delovnimi in socialnimi sodišči v vseh postopkih, izdelava odločb in ostalih dokumentov delodajalcev, delovno-pravno svetovanje, priprava pogodb o zaposlitvi (določen, nedoločen čas, druge oblike zaposlitve)), civilno pravo (zastopanje pred sodiščem v vseh civilnih pravdnih, nepravdnih in izvršilnih postopkih, odškodninski zahtevki, pogajanja in poravnavanje z zavarovalnico ali drugimi, zastopanje v sporih med zakonci, sporih zaradi stikov z otroci, prepoved približevanja, svetovanje pri urejanju lastninskih razmerij, izdelava darilnih ter prodajnih pogodb, zastopanje v odškodninskih tožbah zaradi izterjave odškodnine zaradi prometnih in delovnih nesreč, zdravniških napak, povzročitve škode itd.) ter kazensko pravo (zastopanje obdolženih v vseh fazah postopka – pred policijskim zaslišanjem in pred preiskovalnim sodnikom zastopanje pred kazenskim sodiščem in sodnikom za prekrške, priprava obrambe in pisanje izjav, pritožb, zahtev za sodno varstvo itd.).

Paleta pravnih storitev, ki jih ponuja odvetniška pisarna ljubljana je res široka. Poleg tega pa gre za kvalitetne storitve, podprte z bogatimi izkušnjami, zato so zanjo pravne zagate prava mala malica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *