Splošno

Panelni parket lahko polagate brez lepila

Parket je dobra izbira talne obloge, ne glede na to, ali gre za novo ali staro stanovanje. Na trgu vam je na voljo zelo veliko izbire. Če je nekoč prevladoval zlasti klasični parket, ki je še danes zelo priljubljen, dandanes lahko izbirate med številnimi drugimi možnostmi. Med bolj priljubljenimi izbirami je tudi panelni parket.
Panelni parket kupce navdušuje tudi zato, ker je njegovo polaganje dokaj preprosto, hitro in ni potrebno, da vključuje lepila. Sicer pa boste na trgu tudi v povezavi s to vrsto parketa naleteli na številne možnosti. Zelo dobrodošla izbira je hrastov lamelni parket.

Panelni parket si lahko po dostopnejših cenah naročite pri spletnem ponudniku. Lahko pa ga pred naročanjem po spletu obiščete tudi v njegovih fizičnih prostorih. Všeč vam bo tudi možnost, da vam njihova strokovna ekipa parket položi in da vam ga, ko bo potrebno, tudi obrusi.
Parketarstvo je pri nas iskano področje dela

Pri nas je parketarstvo že od nekdaj zelo priljubljena in iskana dejavnost, s katero se ukvarja kar nekaj podjetij. Takšna podjetja se zlasti ukvarjajo s prodajo kakovostnih vrst parketov, po drugi strani pa vam ponujajo še številne storitve, kot so polaganje parketa, brušenje parketa, oljenje parketa, lakiranje parketa ter podobno.

Uveljavljeno parketarstvo vam bo ponudilo le kakovostne vrste parketa, ki vam bodo dobro služile vrsto let, obenem pa tudi ne bodo prezahtevne za vzdrževanje in čiščenje. Pri nakupu vam bodo strokovno podkovani prodajalci svetovali, kako parket lahko vzdržujete na najboljši možen način. Seveda je to v veliki meri odvisno tudi od same vrste parketa. Medtem ko boste morali na primer lakiran parket tudi brusiti na vsake toliko časa, vam oljnega parketa ne bo treba.
Določena sredstva za čiščenje parketa vam lahko ponudijo tudi podjetja, ki se ukvarjajo z dejavnostjo parketarstvo. Tudi sicer je takšna sredstva bolje kupovati pri strokovnjakih kot pa kjer koli drugje na trgu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *