termo pajkice
Splošno

TERMO PAJKICE – NUJA ALI MUHA?

Ali si vedela, da lahko nosiš pajkice tudi pozimi?

Seveda ne tistih popolnoma običajnih, saj so ti na voljo noro tople, podložene termo pajkice.

Material pajkic

Podloga je ponavadi iz flisa, ki ti daje občutek mehkobe, hkrati pa izredno dobro zadržuje telesno toploto in jo ohranja več časa. Pa ne govorim samo o navadnih termo pajkicah… sploh ne! Izbiraš lahko tudi med takimi v videzu usnja, s potiski, z našitki, v videzu jeans… možnosti je neskončno!

Te mogoče še vedno skrbi, da bi se v termo pajkicah zaradi podloženosti prekomerno potila?

No, naj te potolažim.

Večina pajkic v svoji surovinski sestavi vsebuje tudi bombaž, kar pomeni, da bodo ne glede na stopnjo podloženosti, pajkice še vedno dobro dihale. Marsikatero žensko pa skrbi, da bodo zaradi debelejše podloge, njihove noge izgledale močnejše.

Tudi ta strah je odveč, saj je podloga narejena iz vlaken kot pri plišasti igrački, zato se bodo ta vlakna lepo prilagodila ob nogi in bo praktično nemogoče na zunaj zaznati razliko v debelini.

In kaj je najboljša stvar termo pajkic? Obstajajo tudi modeli, ki so narejeni za športne aktivnosti. Pri teh je seveda pomembna sestava materialov, saj si med vadbo želiš optimalen občutek svobode in efektivnost. Ker so posebno prilagojene za zimsko rekreacijo na prostem, si zdaj lahko brez problema privoščiš tek na svoji najljubši trasi, kljub hladnemu vremenu in mogoče celo snegu. Odlična rešitev so tudi za pod smučarske hlače. Prijetna toplota ti je tako s pajkicami zagotovljena.

Cena pajkic

Kaj pa cena? Verjetno že veš, da v 21.stoletju visoka cena še ne pomeni vrhunske kvalitete. Zato ti polagam na srce, da pred nakupom prvih termo pajkic izbereš model, ki je cenejši, da vidiš kako ti odgovarja oziroma kako se v njem počutiš.

Če z efektom ne boš zadovoljna pa ti predlagam, da izbereš dražji model. Ampak po mojih osebnih izkušnjah so termo pajkice za 10 ali 11 evrov popolnoma primerljive z modelom za 30 evrov. Kakor sem rekla, visoka cena ne zagotavlja tudi boljše kvalitete.

Tako, vsi nasveti so zbrani v tem članku, na tebi pa je, da se odločiš za svoj naljubši model termo pajkic.

Pa še en namig: tudi to sezono še vedno vztrajajo tao neverjetno priljubljeni našitki, potiski in vezenine. Verjami mi, s takimi termo pajkicami ne moreš zgrešiti!

Če si pa bolj klasičen tip dekleta, pa bodo črne termo pajkice tudi opravile svojo nalogo več kot odlično. Preberi več.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *