Protivlomna vrata za stanovanje v beli barvi
Splošno

Protivlomna vrata za stanovanje v beli barvi

Protivlomna vrata za stanovanje so lahko narejena v različnih barvah. V kolikor nam jih izdelujejo v Sloveniji, bomo lahko izbirali med celotno RAL lestvico, ki ima na voljo nešteto barv. Tako si lahko omislimo točno takšna vrata, kot smo si jih vedno želeli. Vendar pa se kupci največkrat orientirajo po ostalih vhodnih vratih, ki so v stanovanjskem bloku in zato je največ naročil za vrata v beli barvi. 

Protivlomna vrata za stanovanje s posebnim načinom zaklepanja poskrbijo za varen odhod od doma. Pri navadnih vratih so stanovalci v večjih skrbeh, da jim bo kdo v njihovi odsotnosti vlomil v stanovanje ter pokradel vse dragocenosti. S protivlomnimi vrati pa bomo vedno mirno spali, saj bomo vedeli, da je naše stanovanje popolnoma zaščiteno. 

Protivlomna vrata za stanovanje si lahko ogledamo tudi na spletnih straneh, kjer ponujajo različne modele vrat. Navadno ima vsak proizvajalec svoje posebnosti in prednosti. Pred naročilom je tako najbolje pregledati več različnih opcij in si tako pridobiti najboljša protivlomna vrta po ugodni ceni. 

Garažna vrata za postopno dviganje

Garažna vrata, ki so trenutno najbolj priljubljena, se imenujejo sekcijska dvižna garažna vrata, ki so varna in vsestranska, saj se odpirajo in zapirajo s posameznimi paneli oziroma ploščami. Panele seveda pomika vodilni mehanizem, tako jih brez težav odpremo in tudi zapremo. 

Garažna vrata, ki so narejena na tak način nam omogočajo optimalen izkoristek garažnega prostora. Odpirajo se namreč navpično in se postopoma zapeljejo pod strop oziroma pod streho prostora. To je idealen način odpiranja za majhne in tesne garaže, kjer nimamo prostora ogromna vrata, ki navadno porabijo preveč prostora. 

Garažna vrata, ki so tako narejena omogočajo, da v garažo zapeljejo tudi višja vozila, kot so terenski avtomobili. Takšna vrata omogočajo tudi odlično izolacijo in tesnjenje. Izdelana so namreč iz dvojno oplaščenih izoliranih vrat in tako skrbijo manjše nihanje temperature v garaži. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *