Zobni implantat
Splošno

Zobni implantat ob izgubi enega zoba

Zobni implantat se v našo čeljust vstavi, kadar nam odpade zob. Tega na najboljši način nadomestimo, da si v dobri ter priznani stomatološki ordinaciji vstavimo zobni implantat, na katerega bodo lahko namestili naš umetni zob. To je idealna rešitev za vse, ki si želijo kvalitetno in trajno nadomestiti dopadle zobe.

Zobni implantat mora biti kakovostno nameščen. Preden se odločimo in izberemo ordinacijo kateri se bomo zaupali, se moramo pozanimati ali nam bo osebje poseg opravilo kakovostno ter profesionalno. Vstavljen implantat se nam bo zlil za kostjo, da katero bo nameščen in tako poskrbel za varen in trde ugriz.

Zobni implantat je boljša rešitev kot uporaba zobnega mosta, saj pri tem ne potrebujejo brusiti sosednjih zob, kar je nujno potrebno pri uporabi zobnega mostička. Navadno vam v ordinaciji najprej v vpogled podajo gradivo, kjer najdemo koristne informacije, s katerimi se moramo seznaniti pred začetkom posega. Zobje so za vsakega posameznika izredno občutljiva tema. Nihče se namreč k zobozdravniku ne poda z veseljem in vsi v sebi skrivamo strah, ki nam preprečuje ohranjanje zdravih in lepih zob.

All on 4 cenik je pogost vpis v internetni brskalnik

All on 4 cenik vpišejo v internetni brskalnik tisti, ki se zanimajo za celotno zobno protetiko. To je namreč način s katerim ti zobozdravstveno osebje implementira štiri implantate na katere lahko natakne celotno umetno zobovje. Veliko ljudi v starosti trpi za slabimi in gnilimi zobmi, ki jih ne more več uporabljati. V takšnih primerih se odločijo za nove zobe. Najcenejša rešitev je tu zagotovo zobna proteza, ki pa na žalost ni tako kvalitetna in priročna kot implantati.

All on 4 cenik v internet vpišemo tudi takrat, kadar si želimo na spletu najti več informacij o tem kako poteka obnova starih in uničenih zob. Vsi ljudje imamo v sebi strah pred zobozdravniki in pred vsemi instrumenti za popravilo zob. Tu tiči razlog, zakaj se k zobozdravniku prepozno odpravimo in zakaj ne ukrepamo pravočasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *